Saturday, November 16, 2013

busy sikit aa sem ni..

punye laa nak kejo merit kau...sampai semue event nak join..haha...pantang nampak ade tande 'merit diesediakan'...aku terus serbuuuuuu!!

yela..sebagai seorang student yang miskin lagi pape kedane tapi masih nak belagak ade duit,,so aku kena kejar merit aa,,,sebab nak dapatkan hostel...sakit aa tengok kawan2 aku duduk luar,,sian mereka...kalo kaye takpe..tapi macam aku ni,,,kayap???haha...sedo pon...hikhoks..

makanya bile takde duit tu aku calling2 aa nak mintak scholarship mak,,akak,,,abang,,ayah aku pon ade gak..tapi tu aa kene tadah telinge aa...tambah2 ngan kakak aku...haha,,,die punye sembor tu memang kene aa batang hidung aku...haha...tapi sebabkan takde duit kan..takpe...wa tadah je..janji pastu dapat duit...haha...

cume sem ni laa...entah hape aku beli tatau laaa....macam sem2 lepas cukup je duit aku..siap bagi loan kat kawan lagi beratus ratus...pelik pulok rase..heishh...nak kate outing sampai tak ingat dunia takdelaa..rase lagi kurang outing sem ni...pasai..pasai dah malas...balik2 tempat yang same je...huhuhuhe...

join punye join program...tu dia ade laa dapat jadi ketue faci...wahhh..kemahinn....haha...syok aa sebab letih..syok ke letih???syok sebab pastu aku dapat tido dengan lena sebab penat..haha..lepas tu join pulak program koperasi..tu dia,,sampai emo...sampai semue kerja kene buat..haha...pastu ade lagi sepatutnye kene pegi bentong...tapi aku tarik diri sebab tak larat dah...haha...

lepas tu ade join konvensyen under koperasi gak...duk hotel...best woo...best duduk diam pastu dengor orang cakap...cakap...cakap...dan cakap...adoii...

haa...pasni aku nak rehat...nak kumpoi merit sem depan pulak aa,,,ni pon rase maybe banyak dah kot pasai aku rase macam dah bayak je..haha...

tu diaa...garang aihh...hiks
mana satu pilihan hati???hihaaa

time ni semue faci2 kene buat ape tah...dorang sume pakai jaket fakulti...aku ja tak pakai..degil..hahhaa

jage kaunter...

presentation by junior...

with kak pip mase konvensyen tuh...hee


dan tanpa perlu menipu...aku bosan dalam konvensyen ni sebenarnye... :3..

last day konvensyen...aa...brader sblh kanan aku tu kitorang panggil abg gojez..wangi betul beliau ni...kalah pompuan..sirius...