Monday, February 27, 2012

to my beloved friend!!!!!!!!!!

ASSALAMUALAIKUM orang disaneeee~~

huhh~~sorry for the late of wish noryn!!i'm really2 sorry..manusia mudah lupa..but lepas aku tahu hari ni birthday ko,, habis je  kelas tadi aku terus rush balik bilik buat bende ni untuk ko...

bende ni walaupun simple je tapi aku harap ko tak pandang pada kesimple lan nye..tapi pandang pada keikhlasan aku....

nak bagi ko hadiah ko pon jauh nuunn disanaaa...hehe..insyaallah kalo kite jumpe nanti,,kalau aku ade rezeki lebih,,insyaALLAH aku belanje ko..

so ni lah dia ape ynag aku buat tadi..hehe..

sending u dis two lovely cupcake~~buat sendiri tau..haha..makan tau nnt!!

in case kalau ko tak nampak ape 2 orang orang lidi tu tgh buat aku dah zoom kan ni untuk kau..
____u n me____

aku harap walau ape pon yang berlaku..kite tetap kawan...sampai bile2...ingat!!!!!!!!heehheehee

k la..aku nak mandi ni..solat pon belum..k..assalamualaikum ya sahabat...sanah helwahhh~~


Saturday, February 25, 2012

budak ni lagi canggih dari aku..

hari ni ada majlis penutupan sambutan maulidur rasul kat sini.. so matrik telah pun menjemput budak2 sekolah dari sk gopeng..ramai jugak la budak2 sekolah yang datang..

kitorang disajikan dengan persembahan nasyid..and the story was,, tengah kitorang syok2 layan alunan nasyid yang sungguh syahdu tu kitorang terpandang la budak2 sekolah ni rakam abang2 nasyid tu menyanyi..u know what??diorang rakam gune handphone..and the best part is budak2 ni punye handphone lagi canggih dari kitorang punye phone..haha..

then my friend said "henpon budak2 ni lagi canggih dari aku"..haha..budak2 millennium zaman sekarang..next time is aku rase budak2 sekolah rendah pon entah2 ade yang pakai i phone pada masa hadapan..ciss haha..entah2 dah ade dah kot sekarang..

budak2 tu punye....
kawan aku punye..siap ade gambar katun lagi..heee

mm..mase aku sekolah rendah dulu aku pakai nokia 3310 je..tihii..dah pegi mne dah phone tu tatau la..itu pun mase aku darjah 6..

zaman dah maju...yup!!definitely..

my motivator..

sejak aku duduk kat matrik ni..tiap2 bulan ayah akan datang jenguk aku..since rumah ayah dengan matrik ni tak berapa jauh so tiap2 bulan ayah akan hantar duit belanja sendiri kat tangan aku..

setiap kali dia datang setiap kali itu jugak lah banyak kata2 motivasi die bagi kat aku..menurut mak aku ayah aku ni dari dulu kuat membaca..time orang tido die jage,,time orang jage die tido..hihihi..

alhamdulillah dengan motivasi ayah tu aku rase sedikit sebanyak membantu aku untuk terus cekal dekat matrik ni..banyak dugaan sebenarnya dekat matrik ni...tambah2 buat orang yang macam aku sebab aku ni bukan janis yang pandai sangat macam kawan2 aku yang lain..so aku memerlukan effort yang lebih tinggi supaya aku dapat menjadi setanding seperti mereka..

ayah,,i just want to let you know that i love u so much~~you are the best motivator i ever had...sedihh jugak rase sebab lepas ni mungkin susah nak jumpa ayah dah sebab tinggal 2 bulan lebih lagi je aku akan berjuang di sini..lepas tu habis n aku harap sangat2 aku boleh lulus cemerlang so that aku boleh capai cita2 aku..

love u dad..

mak ngan ayah dah cerai since aku umur 2 tahun lagi..its a heartbreaking but,,,,nevermind~~

Thursday, February 23, 2012

my room

our kitchenn,,,haha..



boringgggggggg....xde koje...

kenangan kite~~

aku akan simpan sampai bila2..insyaallah..selagi hayat di kandung badan..



Tuesday, February 21, 2012

belajar utntuk tidak gelakkan orang lagi...

mm..sungguh la aku ni...asal orang buat silap je aku nak tergelak..suke gelakkan orang..tapi diri sendiri pon bknnye bagus sgt..lela..lela...ok..lepas ni nak cube tak nak gelakkan orang dah...huhhh..yes2..i can..insyaallah...


bolehh..bolehh...berubah..yeiyei..huhu

Friday, February 17, 2012

jalan yang salah

yes..aku selalu terikut jalan yang salah..dan kadang2 selalu jugak ulang benda yang same..buat benda yang salah je..tapiii!!!!!!!itu tidak bermakna aku akan terus selamanya begitu,,aku berhak untuk berubah...dan aku akan berubah...!!yes u can lela..more positip!!







memotivasikan diri sendiri..

my kembar

sejak bile plak aku ade kembar ni kan??haha..aku pon tak tahu..tapi since masok matriks ni tetibe lak boleh ade kembar..haha..ni semua berpunca aku dengan sorang awek ni asyik terpakai baju yang same je dengan aku..haha,,,sampai kawan2 aku yang lain gelar kitorang ni kembar..cis!!korang..haha..selalu gak la kitorang ni jadi bahan dorang nak gelak..menci tau..tapi takpe.kitorang tak kesah dah sebab kitorang sayang antara satu sama lain...kan kembar???adehh..hihi...


kamilah boriaa..lalalalala


aku sayang ko kembarr~~haha