Monday, September 16, 2013

entah..

minggu pertame masuk ump ne rase nye macam tak best,,,rindu dekat mak...rindu sangat2,,,dan kalau boleh aku nak bawak mak aku duduk sini..tapi apakan daye,,,semua orang tahu itu mustahil...

untunglah ena..rumah dekat kuantan je,,huu...jeles2..aku sebenarnye agak tidak brkenan dengan pengurusan ump,,kafe yang tak siap2 renovate lagikk..mm..tapi pikir punye pikir,,matlamat utama kat sini nak belajar,,kalau kafe siap pon bukan nye aku selalu duduk kafe pon...

mak,,if u reading this i juz wannna let you to know that every single of my breath im thinking of you...Ya Allah kuatkanlah aku untuk terus berada di ump ni,,,mak semoge kesihatan mak beransur pulih,,i'm worried about you,,,,mak sakit,,tapi dekla terlalu jauh dari mak,,,

kadang2 tu rase macam nak berenti belajar,,duduk dengan mak...selalu cakap dengan mak mase cuti ari tu taknak balik ump dah..mak mesti ingat dekla gurau je..tapi serius,,itula ape yang dekla rase,,,

ape pon kekuatan kene carik balik...tahajud dah lame tinggal...mm...

No comments:

Post a Comment