Sunday, August 18, 2013

suasanaa haari raayaaa~~~ *sambil nyanyi2*

raye kali ini,,,alhamdulillah...sempat lagi merase,,,aku harap aku akan sempat bejumpe dengan next ramadhan plak..insya allah...

alhamdulillah...raye ni berkesempatan pegi rumah ayah aku,,,pegi rumah sedare2,,pegi lawat cikgu2,,,dan yang best sekalik dapat kumpul kengkawan2 lame dan dapat melengkapkan quadrilateral kami!!!

me n der

beb,,beb,,der

bulatnye laa aku...haishh...ne dgn sir suhaimi...paling sempoi..paling kesayangan.... :p

oke...perasaan...haha

feeza.adek kawan(sape tah name,,hee).wani

oke..the quadrilateral...

rinduuu..

miss u sir...

with sir ishak...

camwhore level 98!!

alahaii...hormat gile dorang ni kat aku... :p

itu lahh tu...haaa

membincangkan tentang isu semase,,serius nehh.. 

nak kate sakan tu takdela..tapi 3 hari berturut turut aku kuar berayer ngan membe2,,tak campur dengan family lagik..makanya hasilnye penimbang berat itu menjadik tempat makian hamunku...,heee...

me.der.ina


huuu...

in the middle of nowhere,,,yeke??

bilakah lagi bisa ketemu dan menggila begini??


oke..nak tengok tv,,nanti sambung lagikkkk!!malas nak edit2 gambo plak rase...hari tu semangat je..huahua...