Sunday, June 2, 2013

Walau kau tak tanya..muahaha

Well..umur dah 20 tahun dah...tak belas2 lg dah..hoho...sedih??tak pon...aku lagi tak sabar nak tua....ade orang sedih kalau usia meningkat..tapi aku rase seronok pulak...

Well hari tu orang pertame yang wish birthday aku ialah eyang...macehh la ingat..and then diikuti oleh family dan rakan2 taulan... eyang aku seriously terharu mase kau hantar mesej tu...aku nangis kot..haha...and then bile balik umah kakak aku minggu tu dorang sambut dgn belikan kek untuk aku...surprise dari kakak aku...huuu...terharuu jugak...

Ooo...tak lupe jugak kepade fesbuk aa yang membuat aku kembang kincup dengan ucapan selamat dari kengkawan, crush, ex,makcik2 dan jugak beberape orang yang tak dikenali...bwahaha...dan juge babeng band yang buat2 lupe birthday aku,,,malam tu serbu bilek aku katenye saje je buat2 lupe tapi sebenarnye ingat birthday aku...haha...maceh2...walopon aku kate tak kesah tapi aku sentap...korang wish crush korang awai2 tapi aku last2 korang wish...ahhh...

Walau ape pon inilah kehidupan...kite tak selalu dapat ape yang kite nak tapi kite dapat ape yang kite perlu...buat rumetku nora yang pagi2 bute dah letak hadiah atas meja aku pastu lesap sebegitu sahaje,,,aku rase terharu..hoho...nak nangis kot bace kad ucapan kau...

No comments:

Post a Comment