Sunday, June 2, 2013

Ape..ape...tatau nak letak tajuk ape...

Disebabkan tak boleh tido make dengan itu aku pun mengaranglah blog aku ini dengan bahagienye...rasenye mungkin seperti terapi mengire kambing kot....hmmm...nak cakap pasal ape ye...ohh...aku nak cakap pasal teknologi...ye..teknologi yang merapatkan yang jauh dah menjauhkan yang rapat....hehh..

Seperti lazimnya hobi aku adalah melepak...dan bile kite melepak dengan bestie2 kite maka kite mengharapkan semue akan terlibat same...and then suddenly adelaa sorang due ni kije asyik mengadap phone je...hmm...mereka dalam dunia mereka...

Mule2 aku boleh laa terima lagi...lepas tu rase macam kite ni tak wujud pulak...bile kite cakap something dorang akan cakap aa ape die??ape??pe??sedihhh aaa...

Tu yang lame kelamaan sumer rase macam dull je...hmm...

No comments:

Post a Comment