Saturday, June 15, 2013

Ape yang aku nak???

Hmmm....while listening to bruno mars's song..when i was your man...imagining myself in the situation...as usual when i get to listen to  my fav song....huahua....kesahhh...

Last paper isnin ni..then balik...then kije kejap...cari duit balik......carikk pengalaman....carikk jodoh..eh..haha....dah lame tak balik kampung...rindu kat boyot aku...hmm...musti die pon rindu kat aku kan???haha...entah2 boyot tu tak kesah pon aku ade ke tak...

Mase tu berlalu macam tu je...boleh jadi macam2 dalam tempoh waktu itu...ye...aku menyaksikannya....hmm....okehh...nak dengar era jap...pastu stadi...usaha terakhir untuk paper data struct ne....tadi dah stadi kejap...bapak pening...haha....

Oh..btw...aku rindu kau bai...setannn aa kau tak reti nak carik aku...tapi aku tak berharap pon...haha...k laa...kalo ko kawen jangan jemput aku...

Sunday, June 2, 2013

Ape..ape...tatau nak letak tajuk ape...

Disebabkan tak boleh tido make dengan itu aku pun mengaranglah blog aku ini dengan bahagienye...rasenye mungkin seperti terapi mengire kambing kot....hmmm...nak cakap pasal ape ye...ohh...aku nak cakap pasal teknologi...ye..teknologi yang merapatkan yang jauh dah menjauhkan yang rapat....hehh..

Seperti lazimnya hobi aku adalah melepak...dan bile kite melepak dengan bestie2 kite maka kite mengharapkan semue akan terlibat same...and then suddenly adelaa sorang due ni kije asyik mengadap phone je...hmm...mereka dalam dunia mereka...

Mule2 aku boleh laa terima lagi...lepas tu rase macam kite ni tak wujud pulak...bile kite cakap something dorang akan cakap aa ape die??ape??pe??sedihhh aaa...

Tu yang lame kelamaan sumer rase macam dull je...hmm...

Walau kau tak tanya..muahaha

Well..umur dah 20 tahun dah...tak belas2 lg dah..hoho...sedih??tak pon...aku lagi tak sabar nak tua....ade orang sedih kalau usia meningkat..tapi aku rase seronok pulak...

Well hari tu orang pertame yang wish birthday aku ialah eyang...macehh la ingat..and then diikuti oleh family dan rakan2 taulan... eyang aku seriously terharu mase kau hantar mesej tu...aku nangis kot..haha...and then bile balik umah kakak aku minggu tu dorang sambut dgn belikan kek untuk aku...surprise dari kakak aku...huuu...terharuu jugak...

Ooo...tak lupe jugak kepade fesbuk aa yang membuat aku kembang kincup dengan ucapan selamat dari kengkawan, crush, ex,makcik2 dan jugak beberape orang yang tak dikenali...bwahaha...dan juge babeng band yang buat2 lupe birthday aku,,,malam tu serbu bilek aku katenye saje je buat2 lupe tapi sebenarnye ingat birthday aku...haha...maceh2...walopon aku kate tak kesah tapi aku sentap...korang wish crush korang awai2 tapi aku last2 korang wish...ahhh...

Walau ape pon inilah kehidupan...kite tak selalu dapat ape yang kite nak tapi kite dapat ape yang kite perlu...buat rumetku nora yang pagi2 bute dah letak hadiah atas meja aku pastu lesap sebegitu sahaje,,,aku rase terharu..hoho...nak nangis kot bace kad ucapan kau...