Tuesday, May 14, 2013

pstt..psttt..ai kenot selip..

4.58 a.m..

bapakk ahh....tak leh tido...dalam kepale ni banyak gile pikir nak setelkan bende,,,esaimen lagi..

esaimen yang paling taf aku rase esaimen b.i la..esaimennye mengalahkan aku ni amik major english je..huu kene go through jurnal la ape lagi...huu..keep calm laila..keep calm..

lately ni cuace kat pahang amatlah panas,,,aku rase salah satu sebab aku tak boleh tidur pon sebab panas,,berpeluh2 badan time tidur..pasang kipas pun still rase bahang lagi..bile hujan turun rase amat2 bersyukur sangat..alhamdulillah...

ingat nak buat esaimen tapi macam rase nak baring2 pulak...esoklah buat...esok pagi nak duduk seharian kat library,,cari artikel..huaa...k la..nak layan instagram..harap2 zul ariffin upload lg gambo2 die..hehehehe...he is my new crush..

No comments:

Post a Comment