Monday, May 20, 2013

can't wait!!!!!

nak balek..nak balek...bak balek..

tak kire hari khamis ni aku nak balik jugak...nak jumpe mak...aisehh...rindunye nak peluk2 mak...nak makan mak masak..huu...yummehh...yummeh...

oke..final dah nak dekat..aku pulak kene buat rayuan untuk masuk kolej kediaman...merit tak cukup ahh...aisehh...takpelah...aku cuba untuk buat rayuan..kalau dapat alhamdulillah..kalau tak aku akan ikhtiar cara lain...

esok birthday aku,,tatau la ade orang ingat ke tak..hoho...tapi takpe,,kadang2 aku pon lupe birthday aku...huahua...

esok ade kuiz...hari lepas luse pulak ade test...hurmm...takpe..aku akan cube untuk kuatkan diri..oishh dah dekat pukul soploh..nak study...

mak ngan akak...tunggu...dekla datang...hoho...tak sabo..tak sabo...



Tuesday, May 14, 2013

pstt..psttt..ai kenot selip..

4.58 a.m..

bapakk ahh....tak leh tido...dalam kepale ni banyak gile pikir nak setelkan bende,,,esaimen lagi..

esaimen yang paling taf aku rase esaimen b.i la..esaimennye mengalahkan aku ni amik major english je..huu kene go through jurnal la ape lagi...huu..keep calm laila..keep calm..

lately ni cuace kat pahang amatlah panas,,,aku rase salah satu sebab aku tak boleh tidur pon sebab panas,,berpeluh2 badan time tidur..pasang kipas pun still rase bahang lagi..bile hujan turun rase amat2 bersyukur sangat..alhamdulillah...

ingat nak buat esaimen tapi macam rase nak baring2 pulak...esoklah buat...esok pagi nak duduk seharian kat library,,cari artikel..huaa...k la..nak layan instagram..harap2 zul ariffin upload lg gambo2 die..hehehehe...he is my new crush..

it is up to you

kau macam nak menjauh je dari aku lately ni..aku tak tau ape salah aku...tapi aku still pakse diri aku untuk still care pasal kau..but it is okay..lepas ni im totally takkan kacau kau lagi..yupp..thats my word...

terluke doe dengan care kau balas mesej2 aku..tapi lame2 ok la kot hati ni...k la..malas dah pikir...esaimen bapak melambak...huarghhh..