Monday, February 27, 2012

to my beloved friend!!!!!!!!!!

ASSALAMUALAIKUM orang disaneeee~~

huhh~~sorry for the late of wish noryn!!i'm really2 sorry..manusia mudah lupa..but lepas aku tahu hari ni birthday ko,, habis je  kelas tadi aku terus rush balik bilik buat bende ni untuk ko...

bende ni walaupun simple je tapi aku harap ko tak pandang pada kesimple lan nye..tapi pandang pada keikhlasan aku....

nak bagi ko hadiah ko pon jauh nuunn disanaaa...hehe..insyaallah kalo kite jumpe nanti,,kalau aku ade rezeki lebih,,insyaALLAH aku belanje ko..

so ni lah dia ape ynag aku buat tadi..hehe..

sending u dis two lovely cupcake~~buat sendiri tau..haha..makan tau nnt!!

in case kalau ko tak nampak ape 2 orang orang lidi tu tgh buat aku dah zoom kan ni untuk kau..
____u n me____

aku harap walau ape pon yang berlaku..kite tetap kawan...sampai bile2...ingat!!!!!!!!heehheehee

k la..aku nak mandi ni..solat pon belum..k..assalamualaikum ya sahabat...sanah helwahhh~~


No comments:

Post a Comment