Friday, June 3, 2011

tawaran demi tawaran..

cewwwaaaahhh tajuk aku..bajet macam budak dapat 10 A+ je..hehe..sebenarnya tawaran yang aku dapat cume form 6 ngan politeknik je buat mase ni...kui..kui..

taktau la universiti dengan martik panggilan ke dua dapat ke tak nanti...panggilan pertama aku tak dapat..siann aku..tu la pandai sangat kan..dulu cikgu buat kelas aku rajin je monteng..tambah2 kelas puan z(bukan nama sebenar)..hahha..

tah la masa form 5 dulu aku memang tak serius..cikgu2 dengan kawan2 aku pun boleh nampak...kalau kene motivasi pon sehari due je la tahan semangat berkobarnye..lepas tu back to the normal balek..hmm...sian cikgu kaunseling aku..

tapi aku jadi macam tu pun ade sebabnye..aku dah fedap dengan sorang cikgu neh..bila aku jadi fedap dekat sorang  memang aku jadik menyampah dengan semuanye..huhhh...takpelah die pon dah blah ke sekolah lain...huhuihi..

masa aku dapat tawaran ni aku ade kat form 6 lagi,..mula2 tu memang aku taknak masuk poli..aku cakap dalam hati aku baik aku ambik form 6 je lagi pendek masa dia..tapi tah la selepas buat solat sunat istikharah hati aku lebih cenderung ke poli..then aku ikutla kata hati..macam biase aku buat tu kan???hehe..sempat la jugak aku dok kat asrama clifford tu seminggu..kuikui...



No comments:

Post a Comment