Friday, May 6, 2011

ku ukir senyuman tika hatiku sayu

mm aku tak tahu nak cakap ape..well aku memang a big fat liar kalau aku cakap aku okey je bile tak dapat masuk u ni...nak buat macam mana..rezeki takde..mungkin allah nak uji aku..takpe lah aku tekad meneruskan study aku dengan masuk tingkatan enam.. 

aku harap lepas ni aku takkan kecundang lagi..aku..aku menyesal dengan segalanya tapi hidup perlu diteruskan...aku masih sedih tapi aku dah ok.. 

harap2 sangat kawan2 yang dah berjaya menjejakkan kaki ke u tu jangan lupakan aku okeh..dan doakan aku di sini...aku sayangkan korang seperti mane aku sayangkan david archuletta..hehe..jadi korang tahu sekarang sayang aku kat korang memang mendalam...ngee.. 


p/s: ya tuhan..gagahkanlah semangatku...

4 comments:

  1. sabar itu separuh drpd iman.....hihii

    ReplyDelete
  2. yele..amboii gelak mcm sindir je...hehe

    ReplyDelete
  3. laila aku yakin dengan kamu.jgn putus asa.keep on moving.kmu mesti dpt capai cita2 kmu.see you di IPT....

    ReplyDelete