Wednesday, April 20, 2011

kekurangan

hari tu aku baru beli henpon nokia c3 yang kuidam-idamkan selama ini...henpon dia memang cantik..yang paling aku suke ialah aku dapat beli henpon tu dengan harga murah...hehe...(takde la murah sangat)...

mula2 guna tu kekok la jugak sebab selama ni aku guna henpon yang ade button sikit je..tapi sekarang ni kene adapt dengan button qwerty plak....tapi lame kelamaan aku suke plak henpon yang ade button macam ni...bagi aku mudah,cepat dan tuntas...(cehh)

oleh kerana aku suka sangat ambik gambar jadi aku dapati henpon ni ade kekurangan la...gambar die tak cantik sangat tapi ok laa...boleh la..lagi pon ape yang kite boleh expect daripada henpon yang ade 2 mp je..kan2??hehe..  

ape2 pon i luv my new henpon...asalkan boleh sms,calling2 pon dah alhamdulillah dan cukup la bagi aku..hehe...kalo nak gambar lawa2 beli je la dslr lela weii....     



  


  



p/s:looking forward for dslr..(maybe 10 years from now..hehe)..


No comments:

Post a Comment